Behöver ni rökgasfläktar för industrin?

Äger du ett större industriföretag och är i behov av rökgasfläktar eller ligger reningssystemet på ditt ansvarsbord? Då finns det rökgasfläktar för industrin hos ECP Air Tech. Att ha rätt sorts fläkt är viktigt. Det ska vara en bra verkningsgrad och en lång livscykel på dem. Om ni vill ha den bästa fläkten så kan ni få hjälp med att välja ut den.

Hos detta företag finns det inte bara industrifläktar för rökgas. Det som de är allra bäst på är stoftavskiljning och rökgasrening. Det är olika filter man kan satsa på, så att det inte blir allt för stora utsläpp. Detta företag jobbar med att minska sin miljöpåverkan. Dels genom de produkter de erbjuder och dels att de själva använder sig av elbilar, planeter träd i Afrika och så vidare. Så är det så att ni vill vara med och göra en bra sak för miljön, satsa på rökgas​fläktar samt filter för er industri.

Satsa på en bra industrirökgasfläkt

Det är ett måste idag att ha rökgasfläktar som är anpassade för det man jobbar med. Sedan är det viktigt att inte det blir för stora utsläpp av partiklar och rök. Satsar du på rökgasfläktar samt filter från ECP Air Tech så gör du ett bra val. De har tre olika filter, elfilter, slangfilter och sinterfilter. De fungerar på lite olika sätt, men de alla är bra på att göra det de ska. Elfilter ger bra rening samt partikelavskiljning, samt tål höga temperaturer. Slangfilter är bra för stoftavskiljning och sinterfilter är mångsidigt och behöver dessutom inte så mycket underhåll. När det kommer till rökgasfläktarna, så kan ni få hjälp med att välja rätt modell.